Oglas
· · Komentari: 0
ALTERNATIVNA MEDICINA

Prirodna TINKTURA sa glogom za jačanje SRČANOG MIŠIĆA (RECEPT)

Rešenje kardiovaskularnih problema i bolesti srca mogu dati prirodni preparati

1653250150_berry-g893372045_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ova tinktura je odlična za jačanje srčanog mišić, ali i za osobe koji već imaju problema sa pritiskom, arteriosklerozom, anginom pektoris ili kod srčanih mana i nervoze srca. Preporučujemo je i našim čitaocima kao oprobano ekifasnu terapiju prilikom osećaja nelagode, lupanja i preskakanja srca.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Tinktura efikasno utiče i na umirenje živaca, odnosno kod stresa i lošeg osećaja u grudima i srcu izazvane psihičkim problemima. Dobra je i za prevenciju za one koji trenutno nemaju nikakve simptoma, ali brinu za svoje zdravlje i žele oačati svoje srce.

Pročitajte još: Muzika tokom treninga: Da li nam zaista pomaže da vežbamo bolje?

Za pravljenje tinkture mogu se koristiti i plodovi sa listovima koji se pre potapanja u alkoholu zdrobe...

Najbolje je da sami pripremite tinkturu gloga. Za tinkturu su vam potrebni cvetovi i listovi gloga. Tinkturu je najbolje praviti sa 96% medicinskim alkoholom, ali u nedostatku istog može poslužiti i 70% alkohol. Izmerite 20 grama cvetova i listova gloga, iseckajte ih i prelijte sa 100 mililitara alkohola. Naravno ukoliko želite više tinkture srazmerno uvećajte količine. Sastojke dobro zatvorite u staklenu posudu i ostavite da odstoji tri nedelje na sobnoj temparaturi. Nakon toga procedite tinkturu koja je spremna za upotrebu. Tinktura se uzima 3 do 4 puta na dan i to 15 kapi u malo vode, pre jela na prazan stomak. 

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

Važno je napomenuti da najbolje rezultate na srce i posebno na jačanje srčanog mišića ova tinktura gloga daje nakon tri meseca korišćenja. Imajte to u vidu prilikom pravljenja tinkture tako da udmah koristite meru od najmanje 300 mililitara sa 60 grama biljke kako bi imali dovoljne zalihe za duži period. Za pravljenje tinkture mogu se koristiti i plodovi sa listovima koji se pre potapanja u alkoholu zdrobe.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas