Oglas
· · Komentari: 0

Šta bi trebalo da sklonimo iz kupatila ako nam dolaze gosti? Obratite pažnju

Kad očekujete goste, obično treba bar malo da "zategnete" kuću, čak i ako je sve redovno održavano

1683286691_shutterstock_1566829711.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ne zaboravite da je kupatilo mesto na kojem će se svaki gost zadržati makar kratko, pa treba da obratite pažnju da tu ima sve što mu je potrebno. I ne samo to! Postoje i one stvari koje u vašem kupatilu ne treba da vidi.

Prljav veš obično stoji u kupatilu, ali vodite računa da sve bude uredno sklonjeno u korpu. To se, naravno, odnosi i na korišćene peškire, nošene brushaltere, spavaćice i sav drugi veš koji možda ponekad okačite na čiviluk pred kupanje.

Idealno bi bilo da sve peškire zamenite čistim i svežim. Dodajte i jedan poseban peškir za goste koji će biti na istaknutom mestu.

Treba redovno izbacivati prazne kutije kozmetičkih proizvoda, ali ako to niste uradili prošlog vikenda, uradite odmah. Ništa ne izgleda neurednije nego gomila potrošenih pakovanja. Zalihe toaletnog papira, šampona i deterdženata bilo bi najbolje da držite u ostavi, ali ako moraju da budu  u kupatilu, neka i one budu uredno složene.

Čest je običaj da se u kupatilu drže lekovi, mada je to protivno uputstvima. Medikamente treba čuvati na hladnom, mračnom i suvom mestu, dok je u kupatilu obično vlaga i toplota. Ako ih ipak tu držite, sklonite ih pred dolazak gostiju, jer je to ipak intima koju ne treba izlagati.

U kupatilu treba imati mini kantu za smeće, ali obavezno je ispraznite pre dolaska gostiju. Šta biste vi dodali na ovaj spisak?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas