· · Komentari: 0
PRIRODNI METODI LEČENJA

Zbogom DLAKAMA! Drevni RUSKI RECEPT za rešavanje problema preterane maljavosti

Mala crna dlaka na licu, vratu ili grudima. Ovo nije noćna mora samo žena, već i veliki problem i kod muškaraca

1596146783_maljavo-lice---Depositphotos_178307716_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Rešenje za maljavost došla je sa lasekrskim epilacijama, ali ovi metodi osim što su izuzetno skupi, uopšte nisu bezbolni, naprotiv.

Pročitajte još: Pažljivo birajte DONJI VEŠ: U zavisnosti od toga koji nosite RIZIKUJETE ZDRAVLJE

Izgleda da prirodno rješenje za dlakavost postoji, a tajna se navodno krije u drevnom ruskom receptu. Oni koji su ovo isprobali tvrde da će se dlačice najprije prorediti, a nakon par meseci potpuno nestati.

Pročitajte još: Da li i vi imate problem sa PODOČNJACIMA? Evo kako da ih ublažite

Recept možete primenjivati za skidanje dlačica sa lica i sa tela.

Priprema preparata sa ljuskom od oraha


Foto: Pixabay

Pročitajte još: NAJGORA stvar u životu jedne žene - nakupljene DLAKE U ČETKI! Evo i kako da je rešite

Skupite ljuske od zrelog oraha i spalite ih u pepeo, možete i u rerni. Dobijeni pepeo prelijte vodom toliko da stvorite smesu poput kreme ili paste.

Ostavite da smesa odstoji najmanje 12 sati.

Pročitajte još: Lice neguje KUĆNA RADINOST! Napravite domaće MASKE za sve tipove kože

Umočite vatu u smesu i tapkajte delove tela sa kojih želite ukloniti dlačice. Potrebno je postupak ponoviti više puta dnevno, najmanje tri puta dnevno sve dok ne uočite rezultate.

Smesu je najefektnije držati 30 minuta dnevno kao oblog, a potom je dobro isprati. Dlačice bi trebalo da se prorede i rastu sve manje i tanje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.