· · Komentari: 0
UPOZORENJE

Dobila je OPEKOTINE nakon jedne stvari koju je uradila pre SUNČANJA! A onda je je završila u HITNOJ! (VIDEO)

Zbog užasne greške koju je napravila, pre sunčanja, devojka je odlučila da upozori i druge!

1625649544_opekotine-od-sunca.JPG
Foto: Printscreen/TikTok

Dug boravak na suncu može da dovede do ozbiljnih opekotina na koži, zbog čega nikako nije preporučljiv. Međutim, i još jedna greška može da bude uzrok opekotina, u šta se uverila i devojka po imenu Hana, koja je sve objavila na TikToku.

Naime, ona je pre sunčanja uradila piling kože, a zatim pokazala kako joj izgledaju noge – crvene, otečene, u užasnim opekotinama.

"Ne radite piling pre sunčanja, osim ako ne želite opekotine drugog stepena", napisala je ona uz video.

Na snimku se vidi da joj je koža na nogama užasno crvena, u opekotinama, a na jednoj od fotografija se vidi i Hana u bolnici.

@user505691303719

PSA: don’t exfoliate before going into the sun unless you want 2nd degree burns😅 #fyp

♬ Oh No - Kreepa

Prilikom pilinga se skidaju mrtve ćelije kože, koje inače služe kao barijera na koži.

"Piling uklanja ’fini zaštitni sloj’ na površini kože, čineći je ranjivijom, posebno kada su u pitanju UV zraci", upozorava dermatolog dr Gitika Mital Gupta.

Dakle, zapamtite, nikako piling pre sunčanja i ne zaboravite da namažete zaštitnu kremu!

                           PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.