Oglas
· · Komentari: 0
MIRAN SAN

Spavate u toploj sobi i muči vas NOĆNI KAŠALJ?! Ova četiri trika će vam pomoći, a jedan od njih je KONZUMIRANJE ČOKOLADE

Suv vazduh na spavanju je najveća noćna mora.

1640809768_child-g8de5c07b4_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Hladno vreme nekome donosi radost  jer ne može da se ugreje, ali jedna stvar je sigurna. Hladno vreme, tačnije grejna sezona, sa sobom donose smanjen nivo vlage u vazduhu, što predstavlja potencijalni izvor mnogih problema.

Pročitajte još: VENERA I PLUTON DIŽU BURU: Karma stiže na naplatu, mnogi će se zaljubiti u OPASNU osobu

Na radijatore možete staviti posebne posude koje se na napune vodom i jednostavno instaliraju na radijator i ne zazimaju mnogo mesta niti mogu da se prospu

Uvreženo je mišljenje da vlaga izaziva mnoge zdravstvene probleme i da smanjenje vlage može doneti samo dobro. Najveća noćna mora svakako je suv kašalj koji nas budi iz sna. Donosimo vam četiri jednostavna metoda kako da sprečite ovu pojavu.

Ovlaživač vazduha

Koristite ovlaživač vazduha. Ovo posebno pogodno zimi kada dogrevate prostorije u kojima boravite. Neke grejalice imaju u sebi posudu za vodu koja služi baš tome da spreči suv vazduh. Na radijatore možete staviti posebne posude koje se na napune vodom i jednostavno instaliraju na radijator i ne zazimaju mnogo mesta niti mogu da se prospu. U krajnjem slučaju, možete na grejno telo koje koriste da stavite šerpicu sa vodom. Probajte. Vaše grlo će vam biti zahvalno. Dodajte u to nekoliko kapi ulja mente i dobićete sjajan osveživač vazduha.

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Sklonite grejalice

Izbegavajte spavanje ispod ili blizu ventilatora i klima uređaja, kao i blizu električnih grejalica, posebno onih koji rade po sistemu izduvavanja toplog vazduha. U njihovoj unutrašnjosti vremenom se nakupi prašina i druge čestice koje tokom noći udišete i zbog toga kašljete.

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

Izbegavajte sprejeve

Izbegavajte korišćenje parfema, osveživača prostorija i drugih sprejeva u prostoriji u kojoj spavate.

Pojedite malo čokolade.

Evo dobrog izgovora da uživate u ovoj namirnici koju svi volimo, a često je okrivljuju za višak kilograma. Čokolada , kakao i mnoge čokoladne poslastice sadrže teobromin, supstancu koje može da smanji aktivnost vagus nerva koji izaziva kašalj.

Pročitajte još: Rada Manojlović NOVOGODIŠNJOM čestitkom rasplakala sve: Evo kome je namenila

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas