Oglas
· · Komentari: 0
Švajcarac

Odličan i pouzdan pratilac u prirodi (FOTO)

Preklopni nož Rendžer Grip 78, namenjen je ljubiteljima boravka u prirodi, a može da se nađe u izvornoj Venger i najnovijoj Viktorinoks varijanti

1598863172_victorinox.jpg
victorinox - foto: Viktorinoks
Oglas

Viktorinoksova serija Delemont sadrži modele koje je ranije proizvodio njihov ljuti takmac Venger. Posle preuzimanja Vengera, čiji su proizvodni pogoni bili u Delemontu, izvršene su određene izmene na pojedinim modelima. 

Pročitajte još: Budi drugačiji na SPAJDERKO NAČIN (FOTO)

Jedan od najpopularnih je Rendžer Grip 78 koji je preplavio prvenstveno Evropu, a može se pronaći i u Srbiji. U pitanju je model koji je u sklopljenom stanju dug čak 130 mm. 

Viktorinoks  Rendžer Grip 78 sa koricama jarke boje, kako bi bio uočljiviji u vegetaciji ukoliko ispadne iz džepa, foto: Viktorinoks 

Osnovno sečivo je dugo 95 mm sa lajner lok bravom, može da se otvori jednom rukom. Pored sečiva tu je i odlična, vrlo upotrebljiva testerica kao i već uobičajeni asortiman otvarača, šrafcigera i sličnih dodataka. 

Pročitajte još: Čelični lav sa Apenina pokorio Evropu retro modelima

Zelena verzija sa nazubljenim secivom, foto: Viktorinoks 

Drške su vrlo udobne, sa gumenim umecima koji sprečavaju klizanje. Zbog svojih dimenzija često nije baš najzgodniji za nošenje u džepu pantalona, pa se preporučuje nošenje u futroli na kaišu. 

Pročitajte još: Neodvojivi deo imidža specijalnih jedinica vojske i policije (FOTO)

Ipak, kako samo ime kaže, ovaj model je prvenstveno predviđen za nošenje i upotrebu u prirodi, gde se pokazao kao vrlo pouzdan i koristan pratilac. 

Dragan ŠAPONJIĆ 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas