Oglas
· · Komentari: 0
NEŠTO DRUGAČIJE

Da li ste ikada probali POLJUBAC LEPTIRA? Sladak i nežan, pokazujete partneru da se osećate sigurno sa njim! (FOTO)

Vreme je za nove stvari u vezi.

1627845135_love-1612464_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Poljubac leptira je veoma sladak i nežan poljubac koji može izraziti strast, ljubav i naklonost. Savršen je začin u vezi.

Da biste napravili poljubac leptira, sve što morate da uradite je da približite lice partneru tako da vam se oči skoro dodiruju i brzo treperite kapcima, tako da se vaš partner oseća kao da ga ljube ljupka krila leptir.

Pročitajte još: O ovom oglasu priča cela Srbija! Pogledajte kako simpatični dedica traži ljubav u novinama (FOTO)

Korak po korak

1. Započnite nežni trenutak sa svojom drugom polovinom. Poljubac leptira najbolje funkcioniše ako vas dvoje ležite, sedite jedno pored drugog u udobnom i privatnom okruženju ili se samo osećate bliski. Poljubac leptira je najbolje da uradite kada ste sami, kad ste oboje opušteni, a prvo bi trebalo da se mazite, ušuškavate ili malo dodirujete. Malo je teško preći sa nule na poljubac leptira, a ne želite da iznenadite partnera.

2. Približite svoje lice licu partnera. Možete čak početi sa kratkim, ali značajnim poljupcem u usne ili obraze. Sasvim je normalno da se leptir poljubac primeni na početku, u sredini ili na kraju redovne sesije ljubljenja. Kako se približavate, tako možete i partneru dati blagi dodir. Približavanje tela, a ne samo lica, dodaće intimni efekat poljupcu leptira.

3. Približite oči. Možete pokušati spojiti lica tako da vam se oba oka poravnaju, mada vam ovo može biti veći izazov jer će vam nos stati na put. Takođe možete samo približiti desno oko partnerovom desnom oku ili levo oko bliže partnerovom levom oku. Krećite se polako, nežno i bez napora.

4. Počnite da trepćete, pomalo ubrzano, da bi vam trepavice zaista zatreperile. Vaše trepavice će dodirnuti kapak vašeg partnera i područje oko očiju, uključujući i trepavice. Možda će vaš partner odmah shvatiti igru, pa će početi i sam da trepće.

5. Pokušajte da pomerate trepavice još brže kako biste povećali efekat koji želite.Smenjujte brzinu, idite polako, pa brzo. Ovaj poljubac ne traje dugo, samo nekoliko sekundi, ali će sigurno uneti zabavu u vašu vezu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas