Oglas
· · Komentari: 0
parovi

GODIŠNJICA VEZE KOD KUĆE: Zašto da ne

Nije bitno gde ćete sa voljenom osobom proslaviti godišnjicu vaše veze, ako je ljubav prisutna.

1602933050_Depositphotos_377586022_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Život nam se svima drastično preokrenuo usled pandemije kojoj smo bili izloženi do skora. Stvari se lagano vraćaju na normalu. Ali ako i pored toga istrajavate u nameri da većinu vremena provodite kod kuće i ne posećujete još uvek restorane, postavlja se pitanje kako iznenaditi voljenu osobu i prirediti joj obeležavanje godišnjice veze na jedinstven način, kod kuće.

Čak i bez odlaska u otmeni restoran ili na neko egzotično putovanje, možete uz malo kreativnosti i mašte proslaviti dan kada ste započeli vašu vezu, bez prelaska kućnog praga. Otkrivamo vam ovom prilikom kako to da uradite.

Pročitajte još: Šta uraditi kada se TEBI i PRIJATELJICI svidi ISTI DEČKO? Ovo je KLJUČNO!

Dekorišite dom

Šta vas toliko fascinira kad uđete u neki poznati restoran? Atmosfera i dekor naravno. Učinite s toga nešto po tom pitanju i u svom domu. Zaboravite na svakodnevne tanjire iz kojih jedete, i izvadite onaj skupoceni set koji čuvate za posebne prilike. Uberite cveće iz vaše bašte, upalite nekoliko mirisnih sveća i prigušite svetla. Predivna atmosfera neće izostati. Svakako da svemu tome možete dodati dekorativne elemente koje lično preferirate poput pamučnih salveta, svilenih stolnjaka, kristalnih čaša za vino i svega drugog što vam dođe pod ruku. Povedite se romantičnim razmišljanjem i dekorišite svoj dom.

Pripremite neko ukusno jelo

Skupite hrabrost i pripremite jelo koje vaša druga polovina najviše voli. Neka to bude i nešto u čemu vi lično uživate. Ne zaboravite da lepo dekorišete jelo i poslužite ga na lepom ovalu. Ako vam slatka zadovoljstva idu od ruke, svakako napravite i nešto čime ćete moći da se zasladite posle večere. Ako vas neka vrsta hrane asocira na vaš prvi sastanak, svakako da možete da je pripremite i ovom prilikom. Biće lepo prisetiti se tih vremena.

Pročitajte još: Četiri razloga zbog kojih bi SVAKA ŽENA trebalo da napravi PRVI KORAK

Doterajte se iako ste u kući

Nikako nemojte sebi dozvoliti da godišnjicu veze proslavljate u trenerci i staroj iznošenoj dukserici. To što ne izlazite u grad i ne idete u otmeni restoran ne znači da vam je zabranjeno da izgledate lepo. Obucite neku atraktivnu haljinu u kojoj se prijatno osećate, napravite frizuru i istaknite svoju lepotu nežnom šminkom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas