· · Komentari: 0
FIZIČKI IZGLED

KORISNE INFORMACIJE: Ovo su fizičke osobine na koje će žene prvo "PASTI" kod muškaraca

Istraživanje sprovedeno u Australiji.

1605703688_Depositphotos_182473156_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Nedavno smo istraživali šta je to što muškarci prvo primete na ženama koje im se sviđaju, a sada otkrivamo šta je to što prvo žene primete na muškarcima.

Istraživanja su pokazala da kada je reč o karakternim osobinama, ženama je kod muškaraca najprivlačniji njihov smisao za humor, dobrota kao i sposobnost udvaranja.

Pročitajte još: Bežite od NARCISA, SVEZNALICA i još TRI vrste MUŠKARACA

Govorimo li o fizičkim osobinama, većina žena "pašćće" na mišiće. Upravo mišićavi muškarci imali su više seksualnih partnerki, a mišići su ujedno i indikator gena koji povećavaju šanse za uspešnu reprodukciju.

Foto: Depozit

Takođe, istraživanje sprovedeno u Australiji pokazalo je kako su ženama privlačniji muškarci koji imaju umereno gustu bradu jer se ona povezuje s muževnošću, dominantnošću i agresivnošću.

Pročitajte još: Istraživanje pokazalo: Muškarci sa DUBLJIM GLASOM pre će varati u vezi, evo i zašto

Kada pričamo o odevanju, žene su sklonije muškarcima koji nose odeću crvene boje jer je ona simbol statusa još od starih Rimljana. Žene privlače i muškarci s izraženom vilicom i dubokim glasom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.