Oglas
· · Komentari: 0
ZAGRLJAJI

"LONDONSKI MOST" je znak za UZBUNU, a evo kakvi još ZAGRLJAJI postoje i kakvu poruku šalju

Zagrljaji su veoma važni i nose određene poruke. Način na koji vas muškarac grli otkriva njegove prave namere.

1609780632_Depositphotos_50621719_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Zagrljaj nekada može da znači mnogo više nego što vi mislite, pa obratite pažnju.

1. Zagrljaj s leđa

Snažan zagrljaj s leđa otkriva osobu koja je preuzela ulogu zaštitnika i ne boji se odgovornosti.

Pročitajte još: SJAJNI SAVETI kako da kvalitetno provedete praznike u paru?

2. Zagrljaj oko struka

Iako vam muškarac možda još uvek nije priznao svoja osećanja, zagrljaj oko struka govori da želi sa vama da provodi više vremena.

3. Zagrljaj sa strane

Ovakav zagrljaj češće se razmenjuje između prijatelja nego dve osobe u ljubavnoj vezi. Ako ste sada samo prijatelji, šanse da budete par su vrlo male.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Vikendom je "muvanje" najneuspešnije, a jedan dan u nedelji je savršen za susrete

4. Zagrljaj sa pogledom u oči

Ako vas partner nežno grli i pritom vas gleda pravo u oči, onda možete biti sigurni da je to znak istinske i duboke povezanosti između vas dvoje.

5. Zagrljaj londonski most

"Londonski most" zagrljaj je kada ste priljubljeni gornjim delom tela, a donjim što više udaljeni. On je najčešće znak za uzbunu, jer otkriva površnu vezu između dve osobe.

Pročitajte još: Otkrivamo tri muške TAJNE majstora JEDNONOĆNIH avantura

6. Čvrsti i dugi zagrljaj

Foto: Depozit

Takav zagrljaj potreban nam je kada nam je potrebna podrška svojih bližnjih. Može trajati duže vremena bez ijedne reči.

7. "Zločesti" zagrljaj

Ako vas partner uhvati za zadnjicu dok vas grli, želi vama i svetu da demonstrira kako ste "njegova". Ako je vaša veza tek počela, mali su izgledi da prema vama gaji duboka osećanja. Ako ste zajedno već duže vreme, to je znak da između vas i dalje "lete iskre".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas