Oglas
· · Komentari: 0

Ne sviđaju vam se PRIJATELJI vašeg partnera? Saveti koji vam mogu pomoći da prevaziđete ovaj problem

Sagledajte stvari iz njihove perspektive

1695128070_Foto-Shutterstock-prijatelji.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Ponekad vam možda deluje nemoguće da se složite sa prijateljima vašeg partnera i to je sasvim u redu. Ali  ako se nađete u situaciji u kojoj se ne slažete sa tim ljudima, verovatno ćete želeti da znate šta da radite u vezi s tim.

Prvi korak je da pokušate da vidite stvari iz njihove perspektive.

Moguće je da jednostavno pogrešno razumete partnerove prijatelje ili da ih vidite u negativnom svetlu jer se osećate nesigurno u vezi sa svojom vezom. Ako uspete da sagledate stvari iz objektivnije perspektive, to bi vam moglo pomoći da ublažite svoju nesklonost prema njima.

Razgovarajte sa vašim partnerom

Ovo je važan korak jer vaš partner mora da bude svestan problema koji imate.

Možda čak i ne shvataju da su njihovi prijatelji problem za vas. Kada saznaju, mogu biti svesniji situacije i pokušati da vam pomognu da se osećate ugodnije.

Upoznajte ih bolje

Ovo može biti nezgodno, ali vredi pokušati.

Pokušajte da se uključite u razgovor sa njima i da upoznate njihova interesovanja. Možda nećete na kraju biti najbolji prijatelji, ali ćete barem bolje razumeti ko su oni. Ako nađete zajednički jezik sa njihovim prijateljima, to će znatno olakšati situaciju.

Možda imate isti ukus za muziku ili filmove. Ili možda delite hobi. Šta god da je, pokušajte da se povežete sa njihovim prijateljima na nekom nivou kako to ne bi bila samo neprijatna asocijacija.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas