Oglas
· · Komentari: 0
MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Obratite pažnju: Muškarci nisu oduševljeni OVIM TIPOM žena

Postoje tipovi žena koje muškarci zaobilaze u širokom luku.

1635946299_Depositphotos_239289404_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Pored fizičkog izgleda koji je presudan na prvom dejtu, jako je važan temperament i ličnost osobe, kako bi veza išla u pravom smeru.

Kada su u pitanju muškarci, postoje određeni tipovi žena od kojih će pobeći, bez obzira na njihov fizički izgled.

Pročitajte još: Tri stvari koje muškarac UVEK zapamti kod žene koju je VOLEO

Dug jezik

Žene koje se stalno žale i koje uvek imaju negativan komentar, ne mogu da zainteresuju muškarce. Nije loše požaliti se s vremena na vreme, ali ukoliko ogovarate svakog drugog, vrlo brzo ćete muškarcu prestati da budete privlačnne.

Opterećene kilažom

Ako su žene opterećene kilogramima i broje baš svaku kaloriju, to bi mogao da bude problem, jer takve teme zamaraju muškarce i onda oni totalno gube interesovanje za tu ženu.

Ja, ja i samo ja

Muškarcima se takođe ne dopadaju žene koje konstantno pričaju o svom poslu, šefovima, kolegama i sličnim stvarima. Muškarac želi da zna koja su ženina interesovanja, ali u granicama normale.

One koje znaju šta je najbolje

Postoje žene koje smatraju da svima treba da dele životne savete. One vole da "zabadaju nos" u svačije probleme, i da te iste probleme rešavaju. To jednostavno postaje navika, i takve žene isto to rade i sa muškarcima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas