Oglas
· · Komentari: 0
SEKS

Ova POZA u seksu je za muškarce OPASNA po ŽIVOT, a žene dovodi do VRHUNCA!

Oko 90 muškaraca od 18 do 66 godina učestvovalo je u istraživanju o opasnsostima seksa.

1597144541_Depositphotos_308449602_xl-2015.jpg
Oglas

Časopis "Journal of Impotence Research" objavio je istraživanje o opasnostima tokom seksa. Naučni rad nije o seksualno prenosivim bolestima, već položajima tokom samog čina koji mogu da dovedu učesnike u opasnost.

Pročitajte još: U jednom od omiljenih letovališta Srba ako ispoštujete OVAJ USLOV, rezervacija će biti JEFTINIJA

Naučnici su učesnike ankete isitivali o svemu, masturbaciji, partnerkama, pa i omiljenim pozama. Bili veoma iznenađeni kada su doznali koja je poza najopasnija. Tačnije, ova poza muškarce dovodi u životnu opasnost, a lepši pol do vrhunskog uživanja!

Polako i bez žurbe Foto: Depozit
U ovoj pozi žena diktira ritam što je dobro, ali i - veoma loše!

Naime, istražiavnje je pokazalo se 50 odsto "fraktura" penisa dogodila u pozi "kaubojka". To je položaj u kojem muškarac leži na leđima, a žena je odozgo i sama određuje ritam seksualnog akta.

Pročitajte još: I ŽENE vole da bace pogled: EVO na šta žene PADAJU kada vide MUŠKARCA

Doktori su objasnili da nije problem samo u tome što žena odlučuje o ritmu, već što, kada se zanese, celom se težinom spušta na muškarca koji, ukoliko oseti nelagodu, ne može da prekine čin! Dakle, ovaj položaj je loš jer se muškarac nalazi u bezizlaznom položaju.

Ne samo fraktura penisa, muškarac može da se ukoči i "odere" ekstremitete!

Međutim, sve je to ništa u odnosu na još jedan položaj kojim muškarac rizikuje život. Drugi položaj koji muškarca može da dovede do agonije je "dogi stajl", odnosno "pseća poza".

Pročitajte još: Jeziva ispovest poznate sportistkinje: Udarao me dok mi krv nije krenula (FOTO)

U ovom položaju došlo je do 41 odsto fraktura penisa, ali i bolova u krstima i, često, kolenima. Do frakture dolazi zbog grubljeg seksa, a muškarcima se savetuje da vode računa o šta se oslanjaju, kao i da je nikako ne izvode na kolenima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas