· · Komentari: 0
PARTNERSKI ODNOSI

Pitali ste se kako izgleda IDEALNA LJUBAVNICA? Otkrivamo vam sve muške tajne!

Fizičke karakteristike su ključne, ali muškarci se ne libe ni da od idealne ljubavnice zahtevaju završen fakultet i mladalačku zaigranost

partneri.jpg
Foto: Depositphotos

Možda nisu bile prevarene, ali svaka žena bar jednom je posumnjala u svog partnera. Osim toga, sigurno ih je kopkalo kako izgleda ta idealna žena, sa kojom bi prevarili svoju izabranicu. Otkrivamo sve muške tajne!

Vitko telo, bujno porsje, završen fakultet i uz tom dama mora biti sama! Ovo su ključne stavke koje mora ispuniti idealna ljubavnica

Internet stranica za upoznavanje partnera SeekingArrangement sprovela je opšrino istraživanje  kako bi otkrili kako izgleda savršena ljubavnica, za kojom bi se većina muškaraca okrenula.

Pročitaje još: Pročitajte PET najpouzdanijih znakova da ste sreli OSOBU ZA CEO ŽIVOT

Da studija bude relevantnija, iz ove organizacije ističu da je analiza sprovedena na osnovu skro 500 oženjenih muškaraca, koji imaju svoj profil za upoznavanje na ovoj stranici. Podaci koje su oženjeni mučkarci isticali tiču se idealnih karakteristika ženske osobe, sa kojom bi se upustili u avanturu. 

Pročitajte još: Žene koje prve priđu muškarcu su u PREDNOSTI

Foto: Depositphotos

Analizirani podaci su uključivali fizičke atribute, zanimanje, godine, nacionalnost, ali i bračni status žena. Preko ovih rezultata muškarci su profilisali savršenu ljubavnicu.

Karakteristike savršene ljubavnice

Ma koliko godina da oni imaju, muškarci su gotovo usaglašeni da savršena ljubavnica mora imati između 25 i 31 godina života.

Pročitajte još: SEKS morate imati redovno! U suprotnom, vaše telo - ODUMIRE: Saznajte i KAKO!

Fizičke karakteristike tiču se boje kose, gde su se dva od tri muškarca usaglasila da je plavuša idealno zabranjeno voće. Gotovo jednaku saglasnost postigli su i kada je reč o boji očiju, pa je dama sa zelenim očima kao stvorena za njih.

Dalje, muškarcima najviše prija atletska građa, mršava devojka sa pozamašnim grudima, veličine 32D. Belkinje ili azijatkinje, oko ovog pitanja muškarci su se najviše dvoumili, ali i prihvatali i jednu i drugu opciju.

Pročitajte i ovo: Muškarci vole kada im se žene dive, a SAT I CIPELE otkrivaju mnogo

Muškarci traže ženu otvorenog uma, senzualnu, energičnu i da voli jogu. Više im prijaju solo ljubavnice, a čak 86 odsto njih žele da imaju završen fakultet. Žena koju oni žele je dovoljno odrasla da shvati dinamiku afere, ali dovoljno mlada da ima mladenačku zaigranost. 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.