· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Saveti o seksu za žene iz 1894. godine: "Daj mu malo, retko i nevoljno"

Golotinja, seksualne priče, gledanje fotografija i crteža koji prikazuju ili nagoveštavaju seks "odvratne su navike koje će čovek steći ako mu se to dozvoli", navodi se u knjižici

1608825979_seks.jpg
Foto: depositphotos

Iako autorka nije nameravala da bude smešna, njena knjižica "Uputstva i saveti za mlade neveste" iz 1894.  danas ume da nasmeje mnoge ljude.

Pročitajte još: NOVO OTKRIĆE O HOBOTNICAMA PROMENIĆE SVE ŠTO ZNATE O NJIMA: Pogledajte kako se kreću po morskom dnu (VIDEO)

- Voljena supruga prečasnog L. D. Smitersa, kako je sebe nazvala Rut Smiters, objašnjava mladim ženama ponašanje tokom seksa, šta mogu da očekuju i kako da spreče snošaj. Neveste su prikazane kao devojke bez iskustva, a muškarci kao predatori koji ne mogu da žive bez seksa.

Ženama se savetuje da "moraju da izdrže" jer će tako zadržati muževe, imati sigurnu budućnost i imati decu. Seks dva puta nedeljno je sasvim dovoljan na početku braka, a na ženi je da se potrudi da s vremenom smanji taj broj. To može učiniti pretvarajući se da je boli glava ili da je bolesna, a može se pretvarati da čvrsto spava.

Ako bi želeo da je poljubi u usta, svakako bi bilo potrebno da okrene glavu tako da mu usne završe na obrazu. Dobra prepreka je započeti svađu sat vremena pre mogućeg odnosa. To će ga sigurno rashladiti.

Prema ovoj knjizi muškarca ne treba podsticati na seks, jer bi želeli da ga vežbaju svaki dan. Žene se upozoravaju da su po prirodi izopačene i da im svakakva ideja može pasti na pamet. Žene bi trebale da budu posebno oprezne kada imaju abnormalne položaje na stvarima i koriste usta na raznim delovima tela.

Jedno od glavnih pravila braka je da se on nikada ne sme zaboraviti: dajte malo, retko i, pre svega, nevoljno.

Ako se seks već dogodi, žene treba da paze da to rade u mraku. Pored toga, bilo bi dobro nositi debele spavaćice koje se ne skidaju. Važno je da se "odmorite što je više moguće" pre i tokom čina i da ne ohrabrujete muškarca još više.Savet ženama je da ne pomažu mužu da legne u krevet po mraku jer, uz malo sreće, može pasti i povrediti se, dobar izgovor za seks. Ali ako i dalje pokušava i uspe da se uvuče ispod spavaćice, jedan od izgovora mogao bi biti: "Moram u kupatilo".

Foto: despositos

Takođe je primećeno da pametne žene moraju težiti usavršavanju metoda odbijanja i obeshrabrivanja svojih muževa od seksa.

Pročitajte još: Muškarci, obratite pažnju: Ove stvari utiču na bolju erekciju

- Do pete godine braka ovaj "neprijatan događaj" smanjiće se na jednom mesečno, a do desete godišnjice većina žena trebalo bi da može u potpunosti da izvuče seks iz spavaće sobe. Do tada, većina bračnih parova već ima decu i za tim nema potrebe - napisala je ova supruga metodističkog pastora.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.