Oglas
· · Komentari: 0

ŠEST ZNAKOVA DA STE U VEZI SA PSIHOPATOM: Život sa njima je PATNJA, a sve POČINJE OVAKO

Kako biste shvatili da ste u vezi sa psihopatom, morate prvo da se upoznate sa znacima.

1702556247_shutterstock_1207123849--1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Muškarci psihopati su u početku veoma šarmantni, romantični, originalni, inteligentni... Često su u stanju da naprave galantan gest koji ženu obara s nogu.

Prve znake psihopatije, žene tumače kao izliv velike ljubavi.

Evo kako prepoznati psihopatu u 6 koraka:

  • Prvi znak je preveliko samopouzdanje. Uvek su uvereni da su u pravu.
  • Drugi znak je patološka laž.
  • Treći znak je predstava za javnost (na poslu je jedna osoba, a kod kuće sasvim druga).
  • Četvrti korak je ljubomora.
  • Peta tačka je pretnja. Unutrašnji svet muškarca psihopate je ispunjen ratom i pretnjom, nasiljem.
  • Šesta tačka je nemogućnost kontrole agresije. On skoro uvek naglo plane i ne može da se zaustavi.

Mnoge žene koje su u vezi sa takvim čovekom na kraju postaju žrtve. Bojeći se takve osobe, ostaju godinama u vezi ili čak braku sa njima. Strah ih parališe i ne mogu da prekinu odnose sa takvom osobom. One žive u začaranom krugu straha, patnje i pretnje.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas