Oglas
· · Komentari: 0
BRAK

Zaboravljeni svadbeni poklon SPASIO im je brak: Otvorili ga tek nakon 9 godina, a ono što je bilo unutra promenilo ih je zauvek

U kutiji su bile dve poruke – jedna namenjena njoj, druga njemu.

1611931198_poklon.JPG
Foto: Printskrin / Fejsbuk / Love What Matters
Oglas

Keti i Brendon Gan iz Mičigana venčali su se u septembru 2007. godine, a tog dana su od njene tetke na poklon dobili kovertu u kojoj se, kako im je rekla, nalazi "ključ za spas braka". Međutim, uz poklon su supružnici dobili vrlo stroga uputstva.

Pročitajte još: NE ODGOVARA na poruku? Tri su razloga, a treći je PRESUDAN

Na prednjoj strani koverte pisalo je: "Ne otvarati do prve svađe".

Ipak, poklon je godinama stajao neotvoren i zaboravljen, usprkos mnoštvu nesuglasica i prepirki. Tek kada su pokušavali da smisle šta da poklone prijateljima za predstojeće venčanje, setili su se tetkinog poklona, devet godina kasnije.

Pročitajte još: Psiholog LJiljana Jagodić savetuje: Suprug MNOGO GLEDA utakmice, šta da radim?

Unutra su bile dve ceduljice

- Setila sam se dana našega venčanja i pokušala da nabrojim poklone koji su mi najviše značili. Smešna stvar? Poklon koji mi je bio najznačajniji još uvek je čamio u ormaru, neotvoren - napisala je Keti na Fejsbuku.

Sve vreme par je pretpostavljao da je sadržaj te kutije, "ključ za spašavanje braka", tek neka simbolika koja im u stvarnosti ne može pomoći. Konačno su otvorili misterioznu kutiju, a ono što je stajalo unutra oduševilo ih je. U kutiji su bile dve poruke – jedna namenjena Keti, a druga Brendonu.

To im je promenilo odnos

"Keti, idi po picu, škampe ili nešto drugo što oboje volite. Tetka Alison" - pisalo je na papiriću naslovljenom za nju, a na njegovoj je bila slična poruka: "Brendone, idi po cveće i bocu vina. Tetka Alison."

Pročitajte još: "Bili smo u braku 15 godina kada mi je suprug saopštio da je GEJ": Život joj je danas potpuno drugačiji!

- Devet godina ta koverta je stajala na jednoj polici i skupljala prašinu, ali ipak nas je nekako naučila toleranciji, razumevanju, kompromisu i strpljenju - zaključila je Keti, koja je, kako kaže, shvatila da ono što je potrebno za održavanje snažnog i zdravog braka nikada nije ni bilo u koverti, već u njima samima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas