Oglas
· · Komentari: 0
PREVARA

Zašto muškarci varaju sa potpuno različitim ženama? Razlog je TUŽAN

Mnogo je razloga zašto emotivni partneri varaju jedni druge, ali ono što ih prvenstveno navodi na “greh” je lično nezadovoljstvo.

1624271176_Depositphotos_79459958_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Žene se često žale prijateljicama da ih je dečko ili suprug prevario sa osobom koja ni u čemu ne može da se poredi s njima. Zašto onda jači pol trči u zagrljaj takvim ljubavnicama?

Pročitajte još: Gruzijka u sred korone rodila sina u Beogradu i kaže da imamo JEDNU zajedničku osobinu (FOTO)

Možda muškarac žudi za novim poznanstvima, senzacijama, avanturama i vezama, što se najčešće dešava u krizi srednjih godina.

Muškarci tragaju za uzbuđenjem i to je jedini razlog, nisu krive partnerka niti ljubavnica.

Kada im dosadi stabilnost u partnerskom odnosu, oni tragaju za uzbudljivijim trenucima, što ne znači da je to i bolje od onoga šti već imaju. To, pre svega, može da im pruži neko ko je lako dostupan i spreman za avanturu i zabavu i kome ne moraju ništa da objašnjavaju. Takva žena ne mora da bude ni previše pametna ni lepa, jer jedino što traži od nje je kratkotrajna avantura. Prevarena devojka ili supruga tada gubi samopouzdanje i počinje da preispituje svoj izgled, ali zapravo nije u tome problem.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas