Oglas
· · Komentari: 0
PARTNERSKI ODNOSI

Želite učestalije SEKSUALNE ODNOSE sa partnerom? Evo koje BOJE mora biti POSTELJINA

Odabir boja za spavaću sobu i posteljinu mora biti posebno odabran jer boje značajno utiču na razvoj seksualnog života

1602193082_Depositphotos_274550478_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Seksualni se život može začiniti na mnogo načina, ali jedan od najosnovnijih je - uređenje spavaće sobe.

Pročitajte još: Vreme je da se SUOČITE sa istinom! Evo zašto su muškarci LUDI ZA PLAVUŠAMA

Obzirom da se većina intimnih aktivnosti između partnera odigrava upravo u spavaćoj sobi, nju treba urediti u skladu sa tonovim i bojama koji podstiču lepe odnose između partnera i jačaju njihovu ljubav.

Pročitajte još: Istraživanja kažu: MUŠKARCI više PATE zbog prošlih LJUBAVI, ali o tome GOVORE MANJE od žena

 LJubičaste sobe jednostavno zovu na seks - prosečno čak 3.49 puta nedeljno. 

Istraživanje koje je uzorkovalo oko dve hiljade ispitanika pokazao je da nameštaj, posteljina i zidovi moraju bisti usklađeni u ljubičastim tonovima, jer takve sobe jednostavno zovu na seks - prosečno 3.49 puta nedeljno.

Važna je i posteljina!
Uz boju zidova kombinujte i posteljinu u istoj boji, ali pripazite na materijal. Svila je najpoželjnija jer još više podiže prosek, na čak 4.25 puta nedeljnp. Pamuk, poliester i sintetika su u proseku, dok najređi seks imaju parovi koji spavaju ispod baldehina.

Pročitajte još: Psiholozi tvrde: Partner može da priredi NAJVEĆI STRES u životu. Da li znate KAKAV?

Normalan prosek je 2.55, a crvena, koju se obično vezuje za najveću seksualnost, inspiriše na seks tek 3.18 puta nedeljno.

Pročitajte još: Muškarci PARKIRAJU auto za 15 sekundi, ali ŽENE su ipak bolje U OVOJ STVARI

Za spavaću sobu podobne su i plava, ružičasta i crna. Sa druge strane, ubedljivo najgora ideja su siva i bež nijansa, jer parovi sa takvim bojama u spavaćoj sobi imaju intimne odnose svega 1.89 puta nedeljno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas