· · Komentari: 0

Drastično manja porcija hrane: Evo kako šta se dogodi kada odlučite da psa stavite na "dijetu" (VIDEO)

Kada se naljuti, ume da bude baš "opasan"

1650274553_pas.jpg
Foto: Tik Tok printscreen Inlustracija

Mali pomeranac po imenu Pao, oduševio je pratioce na društvenoj mreži, svojom reakcijom, kada je shvatio da će za večeru dobiti samo dva keksića.

Pročitajte još: Invalidska kolica za ZLATNU RIBICU! Ovaj ljubazan čovek rešio je da pomogne svom ljubimcu sa invaliditetom (VIDEO)

Strpljivo je čekao da mu njegova vlasnica da hranu, ali kada je video da se u činiji nalaze samo dva keskića, njegovo uzbuđenje preraslo je u bes.

 

@pao_family Mom : I think you need to diet?Pao : I don't agree!!!😡 #ios14 #paomonomiu #สุดปัง #กล่องข้าวน้อยจ้าแม่ #pomeranian #ฉันเหมือนใคร #คำถามคว้ามง ♬ เสียงต้นฉบับ - 🐶Janeiza🤍

Čekao je da li će mu sipati još, ali kada je shvatio da od veće količine nema ništa, besno je pogledao, šapama je prevrnuo činiju i počeo je da reži.

 

@pao_family 🐶 Pao : Again? mom!!!!! #paomonomiu #ฉันเหมือนใคร #กล่องข้าวน้อยจ้าแม่ #pomeranian #funny #viral #soundon ♬ เสียงต้นฉบับ - 🐶Janeiza🤍

Nekoliko dana kasnije vlasnica je uradila isto, a pomeranac je ponovo dugo režao na vlasnicu, ali je onda pokunjeno pojeo svoj dijetalni ručak.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.