· · Komentari: 0
MACE

Kidišu na JELKU! Tri zlatna pravila za svaku kuću u kojoj su jelka i MAČKA

Mačke obožavaju da se penju na drveće, da li mislite da ćete jelku zaštititi od ljubmice?

1606729525_new-years-eve-1822979_1280.jpg
Foto: Piksabej

Vlasnici mačaka dobro znaju da ne mogu da zaštite jelku od svoje ljubimice ukoliko joj se mnogo dopada.

Pročitajte još: MAČAK ZOFI PRVI PUT UGLEDAO PAHULJICE: Probajte da se ne istopite! (VIDEO)

Foto: Instagram/ screenshot misterstrax

Mačke vole da se penju na drveće i potpuno je normalno što su živo zainteresovane za jelku. Dakle, jedini način da jelka ostane netaknuta je da je obmotate u foliju.

Umesto jelke birajte drugačiju dekoraciju...

Ukoliko imate macu u kući bolje je da razmislite o drugačijim načinima novogodišnje dekoracije, poput ikebane, drvene jelke, lampioni u posudi i slično.

Pročitajte još: Pustili su mački horor film, a njena reakcija postala je pravi HIT (VIDEO)

Ako ste uporni i silno želite jelku zbog deteta, onda učinite sve da novogodišnje drvcebude bezbedno od "krznene zveri".

1. Nikada ne stavljajte lampice, jer je velika nepoznanica kada će maca skočiti na jelku i oboriti je.

2. Neka se jelka nalazi u uglu i ispred nje postavite fotelju koja će ublažiti pad.

3. Na jelku nikada ne stavljajte teške i staklene ukrase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay (@lindsay_blu_)

Pročitajte još: Maca ili kuca? Zašto ne bi uzeli PSA koji voli MAČKE?

Postavite ispod jelke ćebence ili mekanu kružnu osnovu za jelke koja može da se kupi. Cilj vam je da maca provodi vreme ispod jelke, a ne na njoj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.