Oglas
· · Komentari: 2
MAČKA

OVAJ deo tela mačke APSOLUTNO NIKADA ne smete dodirivati, samo se DIVITE

Mačke vole da se maze u predelu glave, ali šape nisu za pipanje!

1597841167_macalezi.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Dobro je pozanto da su mačke prgave i da, za razliku od pasa, ne dozvoljavaju da im se radi nešto što im ne prija. Dakle, kada mačka priđe čoveku da se mazi i ode posle prvog dodira - pipnuli ste pogrešno mesto.

Pročitajte još: HIT NA INSTAGRAMU: Ona je popularni model, zove se Zapa i ona je MAČKA (FOTO)

Glava

Mačke misle da je u redu kada ih nego mazi po glavi od čela ka telu i isključivo u tom pravcu. Na glavi dozvoljavaju dodir ispod uha, čak im i prija. Naročito vole češkanje ispod brade. To im je baš lepo.

Foto: Depozit

Telo

Na telu vole dodir preko leđa u pravcu glava-rep. Ne obrnuto. Može da se mazi i deo na grudima, ali ne previše duboko, jer preko stomaka maca dozvoljava samo proverenim prijateljima.

Šape gledajte i ne dirajte!

Šape

Primetili ste sigurno da maca, kada joj se dodirnu šare prstom, odmah povuče šapu? Nikada, ama baš nikada je ne treba maziti po šapama, ni prednjim ni zadnjim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• • • • • • Do’s and Don’ts 💁

A post shared by cats.nova (@cats.nova) on

Pročitajte još: ČIČAK bi UMRO da ga nije našla OLGA: Na početku je bio SLEP, a sada su nerazdvojni! (FOTO)

Rep

Ovo je apsolutno zabranjena zona. Ni jedan deo repa se ne dira. Nikada!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas