Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez zna kako da nosi bele pantalone ovog leta: Uz ovu boju će izgledati još lepše (FOTO)

Dženifer Lopez podsetila nas je da su bele pantalone tokom leta klasik na koji ne treba da zaboravimo

1689239378_68828248f0e70d0f6f7d70253e2dd4a7affcc77a.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pevačica i glumica je viđena u Los Anđelesu kako odlazi na ručak sa pastorkom Vajolet Aflek (17), najstarijom ćerkom njenog supruga, Bena Afleka. 

Dženifer je bila oličenje letnjeg glamura u širokoj bež košulji i belim pantalonama ravnog kroja. Tu su naravno i visoke potpetice bez kojih Lopezova retko gde ide, a u ruci nosi čuvenu Birkin torbu u beloj boji. NJena modna kombinacija pokazuje da bela odlično ide uz drugi neutralan ton, što je posebno dobro tokom vrućina.

Foto: profimedia

Aflek (50) deli Vajolet, kao i ćerku Serafinu (14) i sina Semjuela (10) sa bivšom ženom i koleginicom Dženifer Garner (51).  Par je stavio tačku na brak nakon decenije zajedno, 2016. godine. Glumac je obnovio svoju romansu sa Lopezom u maju 2021. nakon 17 godina razdvojenosti. Interesantno je to da su uspeli da "sjedine" obe porodice o čemu je Dženifer nedavno i govorila.

- Zajedno smo se uselili. Deca su se uselila zajedno. Bila je to zaista neka vrsta emocionalne tranzicije, ali u isto vreme svi vaši snovi su se ostvarili - rekla je glumica i pevačica za Tudej.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas