Oglas
· · Komentari: 0
ŠIK

Četiri blejzera koje ŽENE OBOŽAVAJU: Trenutno ih možete naći u svakoj radnji! (FOTO)

Blejzeri su prešli dug put otkako ih je Melani Grifit nosila u "Working Girl".

1636896509_shutterstock_1785268064.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Jednom zatvoreni u salu za sastanke, blejzeri su stekli svestraniju reputaciju kao lako elegantan sloj koji se može doterati sa midi haljinom ili upariti sa jednostavnom majicom i farmerkama.

Pročitajte još: Da li često imate TAMNE KRUGOVE ISPOD OČIJU? Onda biste trebali da izbacite ove 4 navike

Ne samo da blejzeri rade prekovremeno za vas i vašu garderobu, već je i iznenađujuće lako pronaći onaj koji odgovara vašem stilu. Treba vam dokaz? Pogledajte ove šik stilove koje možete pronaći u svakoj radnji.

1. Dugački blejzer

Kada ste u nedoumici, ne možete pogrešiti sa jednostavnim, čvrstim stilom. Ovaj blejzer doseže do sredine butine, što ga čini odličnim spojem za pantalone širokih nogavica i uske farmerke.

2. Palermo blejzer

Sa sjajnim metalnim dugmadima i uglastom siluetom, ovaj blejzer predstavlja srećnu sredinu između forme i funkcije. A pošto ovaj blejzer pada tik ispod kuka, odlična je opcija za nošenje sa haljinom.

3. Somotski blejzer

Kada temperatura počne da pada, zamenite svoje lagane slojeve za glamurozni, somotni sako. Dostupan u bogatoj, ponoćno plavoj i smaragdno zelenoj boji, ova opcija će biti savršena i za praznične zabave i za  večere. Osim toga, ovaj materijal je neverovatno udoban.

4. Oversized blejzer

Dajte svojoj odeći neobičnu notu uz pomoć ovog velikog blejzera. Nadoknadite preteranu siluetu uskim farmerkama ili nekim uskim pantalonama.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas