Oglas
· · Komentari: 0

Četiri modela FARMERKI za uži struk i mršavije noge: Stajaće svakoj ženi

Modni trendovi smenjuju se velikom brzinom - ponekad toliko brzo da ne možemo da stignemo da ih ispratimo. Ipak, neki komadi gotovo da traju večno, nose se u svakoj sezoni svake godine i postali su toliko ustaljeni da ih više i ne smatramo trendom, već neizostavnim delom garderobera koji nam može pomoći da izgledamo lepše, ali i mršavije.

1705411841_shutterstock_1518222998.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Jedan od takvih komada su farmerke, večiti klasik koji se lako prilagođava svakom stilu odevanja. Danas vam predstavljamo modele koji mogu da vam pomognu da sakrijete višak kilograma!

Crne farmerke

Od kad postoji moda, žene su shvatile da ih crna vizuelno čini mršavijim, a tako je i sa farmerkama u ovoj boji.

Farmerke sa ravnim nogavicama

Ovaj model farmerki je uzak na bokovima, ali su nogavice ravne, zbog čega su noge fino naglašene. Birajte modele klasičnim bojama - beloj, plavoj i crnoj, a izbegavajte dekoracije, printove i izbeljene materijale, jer čine da noge vizuelno izgledaju punije.

Farmerke sa visokim strukom

Za razliku od srednjeg ili niskog, visoki struk ne narušava proporcije ženske figure. Naprotiv - on vizuelno izdužuje siluetu, kao i bokove i noge, vizuelno uklanjajući višak volumena, uključujući i stomak. Zbog svega ovoga, ne treba da čudi što visok struk već godinama drži primat u svetu mode.

"Mom" farmerke

Ovaj model džinsa može da bude fantastičan spoj prethodna dva. Odlikuje ga jednostavan kroj, ali i visok struk koji sakriva višak na stomaku, kao i malo skraćena dužina, zbog čega silueta deluje izduženo. Dodatni plus ovog modela jeste to što se slaže sa gotovo svakim parom odeće, od patika do salonki i mokasina, a fantastično se kombinuju i uz bilo koji gornji deo - kako uz elegantne bluze i korsete, tako i uz opuštene majice i sportske jaknice.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas