Oglas
· · Komentari: 0
SVEŽ POGLED

Da li često imate TAMNE KRUGOVE ISPOD OČIJU? Onda biste trebali da izbacite ove 4 navike

Svi mi ponekad imamo tamne krugove ispod očiju. Znate one noći kada jednostavno ne možete da zaspite, a sutradan se pogledate u ogledalo i pomalo ste užasnuti onim što vidite.

1636802351_shutterstock_374946796.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ako imate tamne krugove ispod očiju manje-više trajno i zaista želite da ih se rešite, ovi saveti vam mogu biti od pomoći.

Pročitajte još: Jeste li čuli za SEDAM SMRTNIH GREHOVA lepote? Oni koji nisu čuli, sigurno su počinili barem jedan!

Ako želite da se rešite tamnih krugova ispod očiju, morate dobro da pogledate neke od svojih navika.

Navike

Ove navike mogu učiniti da izgledate mrtvo umorno i deset godina starije nego što zapravo jeste. Ali ne očajavajte jer ih je lako slomiti!

  • Pranje lica vodom koja je prevruća: Vruća voda i para izazivaju oticanje lica i naglašavanje tamne kože ispod očiju. Dakle, prestanite da koristite toplu vodu i od sada operite lice mlakom vodom. Nakon toga, isperite hladnom vodom.
  • Nikada ne koristite kremu za sunčanje: Uvek morate da koristite kremu za sunčanje na licu (naročito ispod očiju!) ako idete napolje, čak i ako samo izlazite na kratko, a čak nije ni toliko sunčano. Hiperpigmentacija ispod očiju je rezultat prepuštanja delikatne kože ispod očiju na milost i nemilost suncu i to je ono što uzrokuje te ružne podočnjake.
  • Korišćenje lošeg sredstva za uklanjanje šminke: Uverite se da ne čistite oči istim proizvodom koji koristite za ostatak lica. Koža oko očiju je mnogo delikatnija i ne može se dobro nositi sa agresivnim čišćenjem. Uvek koristite blago sredstvo za čišćenje kože oko očiju.
  • Konzumiranje previše soli: So uzrokuje da vaše telo zadrži vlagu. Ovo će učiniti da koža oko očiju izgleda testasto i natečeno. Dakle, budite malo pažljiviji u pogledu količine soli koju stavljate na hranu!

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas