Oglas
· · Komentari: 0
NEGA KOSE

Frizeri otkrivaju kako da uz pomoć ČAŠE VODE otkrijete u kakvom vam je stanju KOSA

Ako se brinete da li vam je kosa suva ili oštećena, možete to utvrditi uz pomoć ovog trika.

1637169322_cup-g1214c185d_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Stiče se utisak da je jako teško negovati kosu zbog česte izloženosti farbanju i izvorima toplote, poput feniranja, peglanja ili uvijanja kose.

Iako nakon posete frizeru imate lepu frizuru, postoji mogućnost da je kosa oštećena, i da će joj biti neophodno šišanje ispucalih krajeva.

Pročitajte još: Novi trend u pranju kose: BRAŠNO oporavlja dlaku iz KORENA

Frizeri su otkrili jednostavan trik kako da za samo nekoliko trenutaka proverite u kom je stanju vaša kosa i da li je vreme za posebnu negu ili čak šišanje.

Potrebno je da stavite vrhove kose u čašu vode i posmatrate kako će se kosa ponašati.

Ukoliko kosa pluta po površini, to znači da je zdrava i da nema mesta panici, a ukoliko potone vreme je da nešto preduzmete.

Ako vam je kosa jako oštećena to možete videti i bez sličnih trikova, ali zapamtite da je šišanje u takvom slučaju jedini spas. Možete da pokušate da suve krajeve zamaskire raznim uljima i serumima, ali kako bi kosa bila zdrava morate se odreći nekoliko centimetara dužine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas