Oglas
· · Komentari: 0

Idealne FRIZURE za žene koje pređu 50 godina: Mogu vam pomoći da izgledate mlađe, a nisu teške za održavanje

Savršene frizure za žene koje su u petoj deceniji života

1706523540_Foto-Shutterstock-kosa3.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Žene u starijim godinama obično su u dilemi kada je odabir frizure u pitanju, jer pogrešan izbor može učiniti da izgledaju starije nego što jesu.

S druge strane, dobar odabir frizure može "izbrisati" godine čineći da žena izgleda mladoliko.

Donosimo vam tri frizure koje starije žene čine mlađima i koje se lako održavaju:

Kratka kosa

Ako je oblikovanje kose poslednja stvar o kojoj razmišljate ujutru, prava stvar za vas je kratka kosa ili popularna "Pixie" frizura koja iziskuje malo održavanja. "Za stariju ženu koja ima prirodno kovrdžavu ili talasastu kosu, "pixie" je najbolji izbor, jer koristi prirodnu kosu za stvaranje teksture i volumena. Takođe ih je relativno lako oblikovati i održavati svakodnevno ", kaže profesionalna frizerka Valerie Maine.

Talasi do ramena

Talasi do ramena mogu učiniti da izgledate lepršavo i mladoliko, a takođe su odličan izbor ukoliko želite da vaša kosa izgleda neobično. Dobra stvar je što talasi mogu da se nose i u posebnim prilikama, čineći ženu doteranom.

Ravan Bob

Ako ste ljubitelj jednostavnosti, ovo je frizura za vas. Jednostavno ravno ošišani paž do ramena. frizuru jednostavno možete da oblikujete i kod kuće, veoma je laka za održavanje, a uz to skinuće vam nekoliko godina sa lica. Ukoliko volite da eskperimentišete možete da skratite i šoške za još mladolikiji izgled.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas