Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA I ŠMINKA

Irina Šajk ima savet za SAVRŠEN TEN: Ne košta ništa, a REZULTATI su SJAJNI! (FOTO)

Irina Šajk (35) ima savršenu kožu lica i uvek izgleda sveže zahvaljujći ovom bjuti triku kojem je verna godinama.

1624341372_irina-sajk.JPG
Foto: Printscreen/Instagram/Irina Šajk
Oglas

Svojom lepotom i prirodnim izgledom, Irina Šajk osvojila je svet. Odgovoarajući na pitanja, u čemu je tajna, prvo šta je istakla je, da puder nanosi isključivo prstima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

- Nikad ne nanosim puder uz pomoć aplikatora ili četkica, već pristima. To olakšava proces, a ten izgleda neuporedivo lepše - rekla je Irina.

Da bi šminka izgledala besprekorno na njenom licu, masaža ledom je gotovo nezamenjiva i mqagična - ističe ova lepotica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Zahvaljujući ovom triku, natečenost sa lica i podočnjaci nestaju u rekordnom roku. Osim toga, masaža podstiče cirkulaciju, pa ten izgleda mnogo bolje. Takođe, dobro je poznato da je masaža odlična i za prevenciju bora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

- Kada sam umorna ili se probudim natečenih očiju, najbolji način za uklanjanje tog problema je masaža koskicama leda. Ovaj trik sam naučila od svoje mame i stvarno deluje - izjavila je slavna manekenka.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas