Oglas
· · Komentari: 0

ITALIJANSKI MANIKIR sve popularniji: Za sve žene koje žele dugačke nokte

Jednostavna tehnika koju možete da primenite i bez odlaska u salon

1711985591_shutterstock_317087495.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ima nečeg šik i sofisticiranog u vezi sa dugim noktima, ali oni nisu baš praktični za svakodnevne aktivnosti. Uobičajene stvari poput kucanja na tastaturi, otvaranja paketa ili čak otvaranja limenke postaju komplikovani – svaki može da dovede do slomljenog nokta, poništavajući mesece pažljivog negovanja.

One žene koje imaju slabe nokte, užurbani životni stil ili one koji imaju posao na kojem dugi nokti jednostavno nisu dozvoljeni, moraju unapred da odbace svaku ideju o dugim noktima (čak i onim nadograđenim). Za njih, kao stvorena je lukava tehnika farbanja poznata kao italijanski manikir. On daje iluziju dužih noktiju bez ijedne od gnjavaža koju stvarno dugi nokti nose sa sobom.

Šta je italijanski manikir?

Italijanski manikir je tehnika oslikavanja nokta koja ga vizuelno izdužuje. Uglavnom se radi jednobojan, mada su dozvoljena odstupanja.

Ova tehnika podrazumeva da premazujete četkicom od podnožja, pa sve do vrha, ali samo središnji deo nokta. Između zida prsta i laka potrebno je ostaviti milimetar razmaka. Ovaj maleni, nepopunjeni prostor daje iluziju dužine inače kratkim noktima.

To je odlična opcija za one koji više vole da nokte budu kraći i praktični, ali da izgledaju sofisticirano. To je zaista dobitna kombinacija, jer tehnika daje iluziju dužine dok zapravo održava traženu aktivnu dužinu. Italijanski manikir ima još jedan plus: uz njega prsti izgledaju mršavije.

Italijanski manikir je odlična opcija za one koji ne žele da provode sate u salonu nanošenjem akrila ili jednostavno žele da zamene svoj uobičajeni manikir za nešto malo uglađenije.

(Lepota i zdravlje)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas