· · Komentari: 0
NOKTI

Kakav UŽAS: Bočica sa LAKOM je PRAZNA! Brzo UKLJUČITE RINGLU

Isturpijali ste nokte, sredili zanoktice i taman kad ste uzeli svoj omiljeni lak, da ih nama­žete, shvatili ste da je postao pregust i neupo­trebljiv.

1597906377_Depositphotos_101116678_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Vi želite baš tu boju! Ne očajavajte, posle ovih nekoliko koraka lak ćete lako naneti, kao kad ste ga kupili.

Pročitajte još: Ovde POSTOJI NAČIN: Evo kako da ostvarite POPUST na letovanje

Dobro zatvorite lak i protrljajte ga među dlanovima, 15 sekundi. Spustite ga da uspravno stoji u posudi koju ćete staviti na ringlu, pa na­liti mlakom vodom do vrha bočice. Posudu držite na tihoj vatri, pa je sklonite malo pre ključanja.

Omiljenu boju laka nije lako pronaći Foto: Piksabej

Osta­vite lakove u vodi dok se potpuno ne ohlade, izvadi­te bočice, obrišite ih, pa ponovite postupak trljanja među dlanovima. Otvorite lak i uživajte u mazanju noktiju.

Ne sipajte aceton jer ćete oštetiti nokte!

Ukoliko nemate vremena za sve ovo, nikako nemojte da si­pate aceton u bočicu, jer će on uništiti bo­ju i oštetiti nokatnu ploču. Bolje je da kupite razređivač laka za nokte.

Pročitajte još: BISERI su posebna vrsta nakita i zahtevaju SPECIJALAN TRETMAN: Evo kako da ih pravilno održavate i čuvate

Sipajte nekoliko kapljica u bočicu (prema uputstvu sa etikete), protresite je i lak će biti spreman za korišćenje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.