Oglas
· · Komentari: 0
nega

Kako da održimo PREPLANULI TEN i tokom septembra?

Preplanuli ten bismo želeli cele godine.

1630851968_Depositphotos_11548948_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Ako ste završili ovogodišnje dane odmora  i vratili se u grad, sigurno ćete se suočiti sa dva pitanja: 1. Koliko vam snage treba za povratak u kancelariju i -glavno- 2. Kako održati letnji preplanuli ten što je duže moguće?

Blagi piling

Piling može biti sastavni deo bilo koje rutine nege lica i tela, ali po povratku u grad svoj proizvod za piling treba zameniti blažim pilingom. Alternativno, trljajte kožu tvrdom površinom sunđera, ali nemojte snažno trljati pilinzima sa oštrim sastojcima kako biste održali ten koliko god možete.

Pročitajte još: Viktorija Bekam pokazala kolekciju za jesen: Istakle su se dve boje, a jedan model suknje nosimo ponovo (FOTO)

Hidratacija

Hidratacija je vrlo bitna ako želite da preplanete, a zatim zadržite boju čokolade nepromenjenom. Trebalo bi da bude sastavni deo vaše dnevne rutine nege lica i tela tokom cele godine, posebno posle leta kada želite da produžite život tenu. Obogatite svoj beauty arsenal hidratantnim kremama bogate teksture za dubinsku hidrataciju i proizvodima nakon sunčanja za telo i lice. Takođe, ne zaboravite na važnost hidratacije iznutra konzumiranjem velikih količina vode, voća i povrća, poput lubenice i krastavca.

Ishrana

Možda nije dokazano da postoje namirnice koje stimulišu lučenje melanina, ali postoje namirnice koje pružaju vredne supstance koje deluju kao pomoćna sredstva, vodeći računa i o preplanulosti i o dobrom stanju kože. Skrivena "blaga" hrane nazivaju se vitamin A, vitamin E i vitamin C, selen, cink i naravno karotenoidi: b-karoten (pretvoren u vitamin A), likopen i lutein. Ovih nutrijenata ima u izobilju u namirnicama kao što su šargarepa, breskve, kajsije, dinje, zelena salata, paradajz, lubenica i spanać.

Pročitajte još: Čizme koje ćemo voleti ove jeseni: Odaberite model i zablistajte (FOTO)

Kreme za samopotamnjivanje

U svakom slučaju, ne zaboravite da svoju boju možete poboljšati posebnim proizvodima za samopotamnjivanje, koji će, dok ste još malo preplanuli, dati još bolje rezultate.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas