Oglas
· · Komentari: 0

Kako da otkrijete koja jesenja boja vam najbolje stoji? Postoje dva jednostavna trika

Svako godišnje doba tradicionalno ima svoj set boja, često oslikanih prirodnim nijansama koje se vide ili doživljavaju tokom tog perioda

1665913264_woman-g3fd245b4b_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Jesen ima direktan uticaj i na modu, pa se inspiracija za boju odeće traži baš u prirodi, tako nam na pamet padaju, narandžasta, zelena, žuta, nijanse braon...

Ipak, ukoliko ne znate koja bi bila idealna za vas, odgovor leži u tonu vaše kože

Tonove bismo mogli da podelimo na tople, hladne ili neutralne. Koristan trik kojim možete da otkrijete u koju kategoriju spadate je da prvo pogledate vene oko vrata, lica i zglobova.

Pročitajte još: Savet za redovno održavanje odevnih komada od VEŠTAČKE KOŽE koji će sprečiti perutanje skaja (VIDEO)

Ako su vam vene plave ili ljubičaste, najverovatnije imate hladan prizvuk. U slučaju da su zelene ili maslinaste, tada je vaš podton topao, a ako vidite mešavinu plave, ljubičaste i/ili zelene, vaš podton je najverovatnije neutralan.

Drugi način da shvatite svoj podton je da držite beli komad papira blizu lica i stojite na prirodnom svetlu. Ako vam lice izgleda žuto ili maslinasto u poređenju sa papirom, najverovatnije ste toplih tonova, a ako vam je koža ružičasta i ružičasta, možete se smatrati hladnim tonovima.

Pročitajte još: Kraljica Leticija popularni jesenji materijal ponela i na majici: Savršen spoj uz klasične pantalone (FOTO)

Sada kad ste utvrdili koji je vaš ton kože zabava može da počne. Ako imate toplije podtonove, tradicionalne jesenje boje kao što su narandžasta, braon, žuta i tamnocrvena odlično će vam pristajati.

Za osobe hladnijeg tona, možda ćete želeti da izađete iz tradicionalne jesenje palete, jer će nošenje boja tamnoljubičaste, meke žute i zelene lepo upotpuniti ton vaše kože.

Ako imate neutralan ton, pa, imate sreće, možete da ponesete bilo koju jesenju nijansu.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas