Oglas
· · Komentari: 0

Mali trik uz koji vas nove cipele neće žuljati: Brzo je i jednostavno

Sve žene vole da kupuju nove cipele. Ipak, pripadnice nežnijeg pola često će kupiti i cipelu koja je malo tesna i neudobna, ali prelepa, a čak i kada govorimo o najudobnijem paru novih kvalitetnih patika, retko ko će prvi dan proći bez žuljeva.

1704206466_shutterstock_1902560587.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Lako bismo izdržali taj jedan dan, da nije peckanja i bola na palcu, malom prstu ili peti koji će nas pratiti narednih nekoliko dana i iritirati čak i ako obujemo stari par već razgažene obuće.

Uz malu pomoć fena, najomraženiji problem sa obućom je prošlost!

Da biste razgazili novu obuću i sprečili pojavu žuljeva treba vam svega nekoliko minuta, kod kuće. Obujte čarape, a zatim i novi par obuće. Uključite fen i usmerite topli vazduh ka problematičnim mestima, tako da se ti delovi obuće zagreju.

Isključite fen i ostanite u cipelama dok se u potpunosti ne ohlade. Materijal će se raširiti taman toliko da ne pravi žuljeve, i postaće mekši i fleksibilniji.

Ako bude potrebe, ponovite postupak još jednom, mada oni koji su probali kažu da uspeva iz prve!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas