Oglas
· · Komentari: 0

Neverovatna TRANSFORMACIJA: Baka koja je želela da IZGLEDA kao Kim Kardašijan - rezučtat će vas oduševiti (FOTO/ VIDEO)

Internetom kruži snimak na kome je jedna baka tražila šminkeru da izgleda kao Kim Kardašijan

1666523867_Foto-Printscreen-Youtube-Beauty-Studio.jpg
Foto: Printscreen/Youtube - Beauty Studio
Oglas

Snimak na kome se baka tranformiše u Kim Kardašijan za samo nekoliko dana postao viralan. Pregledan je više od osam miliona puta. to što je video postao prava internet senzacija uopšte nije ništa čudno, s obzirom na to da je transformacija koju je baka doživela neverovarna.

Na početku snimka baka pokazuje sliku najpoznatije Kardašijanke, a šminker se baca na veoma zahtevan posao.

Krajnji rezultat je zapanjujuć. Baka podseća na Kim, iako naravno ne može izgledati isto kao ona. Stavila je periku, a bila je obučena u kombinaciju koja je dodatno doprineka da se ona oseća mlađe, kao i da što više liči na Kim.

Pročitajte još: "Ne pogađaju priče da sam PLASTIČNA lutka": Ivana Nikolić komentarisala svoj IZGLED, a otkrila i koji SAVET joj je dao Zdravko Čolić

 

Ispod video su počeli da se nižu brojni pozitivni komentari.

"Predivna je sa i bez šminke", "Ova baka je inspiracija mnogima", "NJen osmeh govori sve", "Ako niste znali šta znači kad kažu da su godine samo broj, reći će vam ova baka", bili su samo neki od njih.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas