Oglas
· · Komentari: 0
TREND

Ovako se sada oblače Italijanke: Tri modne ideje sa kojima nećete POGREŠITI (FOTO)

Italijanke su kraljice mode, a pogled na uličnu modu je najbolji dokaz šta je sada moderno.

1625659244_italijanke.jpg
Foto: Pinterest
Oglas

Poslednjih godinu dana smo gledali "onlajn" modne revije koje su najavljivale nove trendove. Međutim, najbolji pokazatelj šta je moderno vidi se na ulici. Italijanke su kraljice stila, a posle godinu dana izolacije konačno su izašle na ulicu.

Pročitajte još: Demi Mur sa ćerkama u jednodelnim voćnim kostimima, koji bi vama stajao? (FOTO)

Lanene košulje i bermude

Lepota je u jednostavnosti, a lan je sinonim za leto. Italijanke leti obično nose lan. Pored nezamenljive bele ili bež lanene košulje, lanene bermude čine da preplanule noge izgledaju odlično. Uz platnene espadrile i tašnu od trske - svaka žena će izgledati i osećati se kao pero!

Pročitajte još: Ketrin Zita Džons (51) je odabrala savršenu letnju BELU HALJINU (FOTO)

Jednostavna dugačka haljina i špic papuče

Jednostavna haljina ispod kolena,  bez rukava i ravnog kroja. Ova haljina može da bude od lana ili pamuka, a može da se nosi sa širokim pojasem ili da leluja oko tela. Savršeno se slaže uz papuče, a ne zaboravite da se ponovo vratio špic.

Ovakva haljina, urkašena atraktivnom ogrlicom izgleda fantastično i uveče.

Pročitajte još: Evo kako sada izgleda BOJ Džordž, a iznenadićete se ZAŠTO je prekinuo svetsku SLAVU! (FOTO)

Široke pantalone, košulja i japanke

Kada je velika vrućina najbolje je nositi široke lanene pantalone i široku košulju. Pokrivene ruke i noge će se najbolje zaštititi od jakih sunčanih zraka lanom. Na noge obujte papuče, pa čak i japanke. Uz pismo tašnu nikakav nakit neće biti potreban.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas