· · Komentari: 0
TRIKOVI

PET FRIZURA koje morate isprobati - Izgledaćete 10 godina mlađe! (FOTO)

Dobra frizura čini čuda za izgled.

1630395302_pjimage.jpg
FOTO: Piksabej

Kada predugo nosite određenu frizuru, može se dogoditi da izgubite svežinu. Ako vam je frizura pomalo dosadna, možda je vreme da osvežite svoj izgled novom frizurom.

Evo liste frizura koje morate isprobati kako biste izgledali 10 godina mlađe!

Pročitajte još: Frizura "REJČEL" se vratila - evo kako da je nosite 2021. godine! (FOTO)

Zatražite frizuru do ramena

Većina poznatih ličnosti voli laskavi rez do ramena. Lako se prilagođava i daje vam mladalački izgled. Uokvirite lice novom frizurom.

Ako imate proređenu kosu, lob do ramena je savršena za vas jer vam daje iluziju gušće i punije kose.

Idi na šiške

Prave šiške lako mogu učiniti da izgledate mlađe! Šiške privlače pažnju na vaše oči i skrivaju sve linije čela.

Pitajte svog stilistu za meke i tanke šiške koje se stapaju sa vašom kosom za mladalački izgled.

Isprobajte središnji deo

Trik u izradi središnjeg dela nije u tome da ga učinite tačno središnjim. Pokušajte da ga malo pomerite levo ili desno. Na ovaj način vaša kosa neće izgledati neprirodno.

Da ne biste imali ravnu kosu, počešljajte kosu unazad pod dijagonalnim uglom i pustite je da padne.

Napravi talasasti bob

Talasasti bob ili bilo koji bob mogu vam dati mladalački izgled. Bob vam uokviruje lice sa definisanim obrisom koji se nalazi neposredno oko linije vilice.

Bob vam ističe jagodice i vilicu dajući vam mladenački izgled.

Piksi frizura

Želite kraću frizuru? Piksi kroj je savršen za mlađi izgled. Ova frizura koja privlači pažnju odlična je ako imate samopouzdanja da je ponesete!

Ne zaboravite da dodate šiške sa strane tako da savršeno uokvirite  lice! I ovu elegantnu frizuru je lako oblikovati.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.