Oglas
· · Komentari: 0
moda

Pet modela cipela koje će biti najpopularnije u 2022. godini: Napravite mesta u cipelarniku

Upoznajte se sa vodećim trendovima u svetu mode

1645698267_potepitcerg.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Jednostavno ne postoji žena koja ne voli cipele. U susret toplijim danima koji nam dolaze izlazimo iz čizmi i uskačemo u patike, štikle, sandale, papuče. Ove sezone jednostavnost i minimalizam padaju u drugi plan. Najpoznatiji dizajneri sveta predstavili su modele koje će biti "na tronu" u 2022.godini - spremite se da sve oči budu uprte u Vas kad ušetate u prostoriju.  Ovo je godina tufni, kristala, platformi i upečatljivog izgleda!

1. Muls cipele

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kat Collings (@katcollings)

Svetle, eksentrične, ne tako visokih potpetica - osvojiće Vas odmah. Manja i udobnija štikla, koja je uz to kratka i debljeg oblika doneće vajb iz devedestih. 

Pročitajte još: Kako da sknete TRAJNI LAK bez odlaska u salon? Jednostavno rešenje

 2. Cipele sa četvrtastim vrhom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

Ovaj model zaludeo je modne influensere i svetske dizajnere. Ove cipele idealna su opcija za još uvek hladne dane, a u njima ćete, bez svake sumnje, izgledati kao ikona stila.

3. Baletanke

Povratak baletanki na velika vrata najavljen je ove godine. Jedna od najpoznatijih dizajnerskih kuća Chanel  vesnik je vraćanja u modu ravnih i udobnih baletanki koje su prilagodljive svakoj kombinaciji.

Pročitajte još:  UVEK MODERAN I ŠIK: Ovaj komad odeće idealna je opcija kada ne znate šta da obučete (FOTO)

4. Cipele sa mašnom, šljokicama ili od svile

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THREADS (@threadsstyling)

Efektnost i upečatljivost ovih cipela jedan je od razloga zašto su ih brojnih dizajneri najavili za revije koje dolaze.  Mašne, šljokice i svila učiniće svaku vašu kombinaciju originalnom i neponovljivom.

 5. Platforme

Omiljeni model skoro svim ženama! Platforme su udobne, primećene i izdužiće Vašu figuru.  Versace im je obezbedio sigurno mesto na listi najpopularnijih modela ove sezone.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas