Oglas
· · Komentari: 0
SOS POMOĆ

Pojavili su vam se OTOCI NA LICU? Pomoći će vam JEDAN sastojak iz kuhinje, ali samo ako je ZALEĐEN

Verovatno znate za klasičnu masku od krastavca. A ovo je njegova poboljšana verzija...

1681072482_shutterstock_2548725745.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Mnogo je razloga zašto se ujutro budimo natečeni, od peludne groznice i viška soli u hrani do nedostatka sna i dodatne čaše vina pre spavanja. Starost se takođe ne poništava, što je starija osoba, veća je verovatnoća pojave otoka ispod očiju.

Pročitajte još: Otkrivamo 5 načina kako da pijete više vode dnevno

Da biste ih se rešili, možete, naravno, kupiti čitav asortiman kozmetičke prodavnice. I možete uzeti običan svež krastavac i zamrznuti ga, "ubijajući", dakle, dve muve jednim udarcem.

- Hladnoća će suziti krvne sudove, pore, smanjiti crvenilo, upalu, ukloniti otoke, podočnjake. A zbog svog sastava (95% vode), krastavac savršeno vlaži kožu. Pored toga, ima vitamine K i C, koji sprečavaju pojavu modrica ispod očiju- objašnjava slavni setski poznati kozmetičar Džo Taverniz.

Pročitajte još: Snežana Đurišić je trenirala više sportova, a da li znate u kom je bila PRVAK JUGOSLAVIJE?

Dermatolozi savetuju da napravite masku od oljuštenih krastavaca kako bi koža dobila maksimalnu količinu vlage. I još jedna važna tačka: ne preterujte sa zamrzivačem. Krastavac mora biti veoma hladan, ali ne leden, inače će se pretvoriti u komad leda, a rizikujete da dobijete promrzline na licu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas