· · Komentari: 0
MODNI SAVET

Potpuni pogodak ili totalni promašaj: Kako treba uklapati NEON boje?

Neon boje su efektne, ali samo ako umete da ih "iznesete" na pravi način.

1625657586_neon-2.png
foto: Printskrin/Jutjub/Emma Rose

U poslednjih par godina modna industrija je otišla korak dalje, kada je na velika vrata uvela neon boje.

S obzirom na to da su tokom leta posebno popularne jake i drečave nijanse, bilo je logično da će se neon komadi najviše nositi upravo tada, jer su veseli, efektni i "živi".

Pročitajte još: ANIMAL PRINT za letnju sezonu: Evo kako da nosite OVE modne predatore (FOTO)

Međutim, sa neon modom treba biti oprezan, jer ćete u protivnom ostaviti utisak da ste se maskirali u markere za podvlačenje teksta.

Dakle, ne bi trebalo da se od glave do pete obučete u jednu boju - zelenu, žutu, pink ili narandžastu.

Pročitajte još: Zaboravite na marame, letnji PONČO je pravi HIT OVE SEZONE: Idealan i za plažu i za večernji autfit (FOTO/VIDEO)

Ukoliko ipak želite da se celi obučete u neon garderobu, napravite kontrast kombinacijom dveju boja poput ružičaste i žute, lila i zelene ili pak pink i narandžaste.

Ako se ne usuđujete da obučete neon boju, predlažemo vam da svoj autfit "razbijete" neon sandalama, tašnom ili kaišem.

Tako ćete ostaviti utisak svedene, elegantne ali i urbane dame.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.