· · Komentari: 0

Primenite mali trik nakon nanošenja korektora: Daće vam blistav izgled

Ukoliko ste pronašli pravu nijansu, formulu i teksturu korektora, sledeći izazov je naučiti korake da ga pravilno primenite ispod očiju

1668169052_profimedia-0104529890.jpg
Foto: Profimedia

Da li ste znali da sam korektor nije dovoljan da postignete željeni efekat u vašoj šminki? Koje korake pre i posle ne bi trebalo da preskačete ako želite glatku kožu ispod očiju bez linija?

Prvi korak za uspešnu i dugotrajnu šminku je dobra priprema kože. U ovom slučaju, u pitanju je pravilna i dubinska hidratacija kože oko i ispod očiju – pre šminkanja na redovnoj osnovi – odgovarajućim proizvodima (hidratantne kreme, serumi i gelovi) koji, između ostalog, ciljaju specifične probleme kao što su tamni krugovi, svetliji izgled, bore itd.

Pročitajte još: Pravo sa modnih pista: TRENDOVI FRIZURA koje će se nositi tokom 2023.

Odmah nakon pravilne nege kože počinje šminkanje. Bilo bi dobro sačekati nekoliko minuta dok krema za područje oko očiju ima vremena da se upije u kožu i zatim preći na nanošenje korektora.

@christendominique Wow I’m never doing my setting powder the same!! Thanks to @frenchtouchofmakeup for this hack!! #creaseproof #settingpowderhacks #makeuphack ♬ bad habit by steve lacy sped up - cellr

Sledeći korak? Posle korektora nanesite transparentni puder, odnosno puder za fiksiranje šminke.

Dodatni savet: Pored dodatne izdržljivosti i stabilizacije korektora, puder za fiksiranje osvetljava područje ispod očiju, čineći da izgledate sveže i odmorno!

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.