· · Komentari: 0
ISTRAŽIVANJE

Saznajte šta BOJA KOSE govori o vama

A kakva ste vi osoba?

1607340408_Depositphotos_240558482_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Kada je ženski rod u pitanju to je posebno izraženo kroz predrasude o osobi na osnovu njene boje kose.

Kakvu zaista poruku i utisak ostavljate na druge ljude i to sudeći samo po tome da li ste plavuša, smeđokosa il crvenokosa!

1. Smeđa ili crna boja kose

Kako vas drugi vide: inteligentni, privlačni i profesionalni. Na osnovu raznih studija osobe sa tamnom bojom kose daleko su privlačnije od ostalih boja kose. Smatraju se vrlo stručnim i pametnim osobama, pa, po nekim statistikama, imaju za nijansu bolje poslovne pozicije nego plavuše i crvenokose dame. S druge strane, mnogi ih smatraju arogantnim.

Pročitajte još: U samo tri koraka testirajte zdravlje vaše kose

2. Crvenokose

Kako vas drugi vide: uspešni, samouvereni i temperamentni. Po istraživanjima crvenokose dama se smatraju najmanje stidljivim, ali i najuspešnijim u odnosu na ostale boje kose.

Pročitajte još: BEZ POSETE FRIZERU: Kako da posvetlite kosu kod kuće bez korišćenja štetnih hemikalija

3. Plavuše

Kako vas drugi vide: pristupačni i zabavni. Reklo bi se da se plavuše zaista bolje zabavljaju, odnosno, drugi ih tako vide. Plavuše svi smatraju otvorenim i druželjubivim osobama. Po nekim istraživanjima, one u proseku zarađuju mnogo više nego osobe sa drugom bojom kose. Ako vas drugi procenjuju na osnovu boje kose to ne znači da bi i vi trebalo njih. 

Odaberite boju koja vam najlepše stoji i svakako ne morate da brinete o bilo kakvim komentarima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.