· · Komentari: 0
LETNJA MODA

Stiglo je vreme ŠORTSEVA: Ovo je PET savršenih kombinacija koje ćete voleti! (FOTO)

Sa vrelim danima, stiže i jedan od najudobnijih komada odeće, sa kojima možete da eksperimentišete u svakom pravcu.

1621839015_Depositphotos_29842363_xl-2015.jpg
FOTO: Depozit

Koko Šanel je počela da nosi kratke pantalone davnih 30-ih godina prošlog veka, od tada šorts je više puta promenio i dužinu i dizajn.

Šortsevi mogu da se kombiniju za svaku priliku, samo treba da se izabere odgovarajući model, dužina i materijal.

Šorts je omiljen odevni predmet mnogih devojaka zbog udobnosti, funkcionalnosti (idealan je za dan u prirodi, kada se iznenada pojavi prilika za odbojku sa društvom), kao i zbog činjenice da sa pametnim izborom modela, telo dobija zavodlljiv oblik.

Pročitajte još: Posle "patika na platformu" pogledajte koji modni TREND IZ 90-IH se vratio na ulice? (FOTO)

Materijali se kreću od teksasa, pamuka, kože, pa sve do šljokičavih i pletenih. To znači da mogu da se ukombinuju u svaku priliku i učine da izgledate trendi.

Mi vam dajemo pet predloga za savršen izgled u šortsu.

Laneni šorts, sa visokim strukom u pastelnoj zelenoj boji, savršen je za posao gde je leti dozvoljeno da dolazite u opuštenijoj varijanti.

Teksas šortsevi uvek izgledaju dobro, još u kombinaciji sa finom košuljom i dobro ukombinovanim detaljima, učiniće da izgledate kao prava modna zvezda, dok idete na piće sa drugaricama.

Pročitajte još: Kako se nosi boja LOSOSA? Predlažemo autfit od glave do pete! (FOTO)

Crni kožni šorts u kombinaciji sa providnom majicom, pravi je hit ove sezone i savršen za noćne izlaske u grad.

Ukoliko niste ljubitelj kratkih šortseva, možete se oprediliti za onaj dužine do kolena i izgledati podjednako dobro.

Za kraj, poigrajte se sa dezenima. Bilo da je cvetna, geometrijska ili šarena varijanta, izgledaćete razigrano i originalno, gde god da se pojavite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.