· · Коментари: 0
ЛЕТЊА МОДА

Стигло је време ШОРТСЕВА: Ово је ПЕТ савршених комбинација које ћете волети! (ФОТО)

Са врелим данима, стиже и један од најудобнијих комада одеће, са којима можете да експериментишете у сваком правцу.

1621839015_Depositphotos_29842363_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит

Коко Шанел је почела да носи кратке панталоне давних 30-их година прошлог века, од тада шортс је више пута променио и дужину и дизајн.

Шортсеви могу да се комбинију за сваку прилику, само треба да се изабере одговарајући модел, дужина и материјал.

Шортс је омиљен одевни предмет многих девојака због удобности, функционалности (идеалан је за дан у природи, када се изненада појави прилика за одбојку са друштвом), као и због чињенице да са паметним избором модела, тело добија заводлљив облик.

Прочитајте још: После "патика на платформу" погледајте који модни ТРЕНД ИЗ 90-ИХ се вратио на улице? (ФОТО)

Материјали се крећу од тексаса, памука, коже, па све до шљокичавих и плетених. То значи да могу да се укомбинују у сваку прилику и учине да изгледате тренди.

Ми вам дајемо пет предлога за савршен изглед у шортсу.

Ланени шортс, са високим струком у пастелној зеленој боји, савршен је за посао где је лети дозвољено да долазите у опуштенијој варијанти.

Тексас шортсеви увек изгледају добро, још у комбинацији са фином кошуљом и добро укомбинованим детаљима, учиниће да изгледате као права модна звезда, док идете на пиће са другарицама.

Прочитајте још: Како се носи боја ЛОСОСА? Предлажемо аутфит од главе до пете! (ФОТО)

Црни кожни шортс у комбинацији са провидном мајицом, прави је хит ове сезоне и савршен за ноћне изласке у град.

Уколико нисте љубитељ кратких шортсева, можете се опредилити за онај дужине до колена и изгледати пођеднако добро.

За крај, поиграјте се са дезенима. Било да је цветна, геометријска или шарена варијанта, изгледаћете разиграно и оригинално, где год да се појавите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.