Oglas
· · Komentari: 0

TREND NA VIDIKU! U leto 2022. u ring se vraća odeća koja podseća na drevni Egipat (FOTO)

Moda je ciklična i mrežaste haljine su ponovo došle na red

1654154209_profimedia-0695012443.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Uvek se govorilo da je moda ciklična . Ovaj koncept je toliko jasan u industriji da se za ovo leto 2022. vraća drevna odeća, komad koji je star više od 4 hiljade godina. Bez sumnje, gola haljina je jedan od odevnih predmeta koji postavlja najviše trendova ove godine. U industriji, odevni predmeti sa providnim materijalima postali su veoma relevantni.

Ovog leta uživajte u mrežastoj teksturi, dizajn inspirisan starim Egiptom. U Muzeju lepih umetnosti u Bostonu još uvek postoje dva odevni predmeti koja su spasena i koji daju naznake kako su se žene mogle oblačiti pre više od četiri milenijuma. zanimljivo je da je posle toliko godina ovaj odevni predmet ponovo trend.

Pročitajte još: "Tankini": hibrid bikinija i kupaćeg kostima koji se vraća iz 90-ih i postaje trend

Na ovogodišnjim modnim pistama ova vrsta odeće je i te kako prisutna. Ali to nije bilo samo 2022. godine, već 2019. i 2021. godine bio je prisutan na modnim pistama Akne Studios i Barberi. Ove godine je prisutan u disruptivnom Kloe predlogu koji izlaže odevne predmete sa raznobojnim nitima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHROMAT (@chromat)

Kromat predlaže crvenu za golu haljinu u kombinaciji sa bikinijem, dok Supri Lele bira belu. Obe ideje sa istom svrhom. Ovaj drugi se trudi da ne rizikuje toliko, pa je njegov predlog malo diskretniji, mešajući ga sa majicom bez rukava i gaćicama visokog struka, odećom koja se smatra idealnom za odlazak na plažu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GANNI (@ganni)

Ove sezone u trendu su i gola suknja ili goli top . To je novi način osmišljavanja mrežaste haljine. Na modnim pistama se videlo kako brendovi predlažu kombinovanje ovih odevnih predmeta sa različitim tipovima pantalona koje idu od dugih do šortseva. Jedan od aspekata koje treba uzeti u obzir prilikom nošenja ovog odevnog predmeta je preklapanje, što je ključno, na primer, kada nosite mrežastu suknju, bilo da se radi o bikiniji, kupaćim kostimima ili čuvenom Holcvajleru iz sezone proleće - leto 2022.

Pročitajte još: Venčanje u PANTALONAMA: Rizična, ali pobedonosna kombinacija! Izgleda nestvarno dobro (FOTO)

Ukratko, neki brendovi su već odlučili da uvrste odevne predmete ovog stila u svoje kolekcije. Ovaj trend je takođe primenjen na različite dodatke. Od torbi do kaiša, bili su prikladni da dočaraju odeću drevnog porekla.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas