Oglas
· · Komentari: 0
šminka

Uz nekoliko poteza do punijih usana: Uzmite senku za oči (VIDEO)

Konutirisanje lica šminkom može da doda prirodnu dimenziju vašim crtama lica, ali i da vizuelno promeni oblik

1653920589_girl-geedf07a0a_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Uglavnom se tehnike konturisanja koriste samo za jagodice, ali mogu da se konturišu i usne čime ćete da dobijete izgled kakav želite.

Uz nekoliko poteza možete da naglasite luk usana i time čunite da izgledaju još punije. 

Šminkerka Rachel OCool deli jednostavan vodič na TikTok-u, iz poređenje pre i posle.

Trik za punije usne

Za konturu vam zapravo nisu potrebni nikakvi proizvodi za usne. Umesto toga, šminkerka predlaže da uzmete manju, ravnu četkicu i smeđu senku za oči. Izaberite nijansu koja je jedna do dve nijanse dublja od vaše prirodne boje kože, tako da možete da stvorite iluziju tamnije senke.

Pročitajte još: Trik sa KOREKTOROM za krupnije oči: Šta radimo pogrešno? (VIDEO)

Počnite od donje usne, prateći dno brzim potezima i fokusirajući pigment ka centru. Ne treba previše da prekrivate usnu, senka bi trebalo da se poveže sa vašom prirodnom linijom usana.

@rachelocoolmua CMON ANGELINERRRS #lipcontour #biglips #lipliner #lipplumper ♬ Civilization (Bongo, Bongo, Bongo) - Remastered - The Andrews Sisters

Kako biste iscrtali gornju usnu počnite od ugla usne, od mesta gde se spajaju gornja i donja usna, i povucite gore dok ne dođete do luka usne. Ponovite na drugoj strani, a zatim nežno obrišite senku prstom.

Za dodatno punije usne senku povucite i po sredini donje usne, ovo naglašava njen prirodni nabor zbog čega obe strane izgledaju punije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas