· · Komentari: 0

XXL cvetni trend koji treba da se nađe u vašem ormaru! Nezaboravna modna kombinacija za leto (FOTO)

Keri Bredšo je napravila prekretnicu sa ovom maksimalističkom modom

1654674185_profimedia-0022633533.jpg
Foto: Profimedia

Leto dolazi i moda to zna. Modne piste širom sveta nas uče koje će boje, teksture i dizajni dati ton našoj odeći i ko će biti protagonisti koji će ukrasti sve poglede. Sa ovim novim trendom nigde nećete ostati neprimećeni.

Priroda je postala jedan od vodiča koje treba uzeti u obzir prilikom oblačenja. Cveće je obeležje proleća i daje nam parametar boje koji retko zaboravljamo, ali sada je i njihova veličina ono što privlači pažnju za leto.

Pročitajte još: Haljina koju ćete nositi OD JUTRA DO VEČERI! Odlično ide uz patike i štikle, možete da birate (FOTO)

XXL cveće: maksimalistička moda koju ćete koristiti na odelima i kupaćim kostimima

Divovsko cveće našlo je trajno mesto u nakitu, haljinama, bluzama, pantalonama, suknjama i kupaćim kostimima. Na Nedeljama mode koje su do sada otvorile svoja vrata širom sveta, pokazuju da će trend biti čvrst tokom prolećno-letnje sezone, a naći će se čak i u jesen-zimi.

Iv Sen Loran je u kolekciji jesen-zima 2022/2023 pokazao savršen ukras koji veliki cvetovi čine na odevnom predmetu osnovnog tona. Međutim, dizajn nije pečatiran, već oživljava kroz 3D.

Ovaj tip dizajna sa centralnim delom osnovnih odevnih predmeta koji uz dobru kombinaciju boja i krojeva stvaraju unikatne odevne kombinacije za svaku priliku. Makiflores demonstriraju svoju svestranost i dopiru do ulica namećući svoju veličinu i stil uličnom stilu.

Pročitajte još: Da vas svuda prati omiljeni miris... Četiri trika kako da parfem traje ceo dan

Najvažnija stvar kada želimo da implementiramo ovaj trend u našu odeću je da shvatimo da postoji balans. Morate znati kako da kombinujete boje, odeću, dodatke, pa čak i teksture kako ne biste preopteretili izgled , jer ako radimo više, na kraju radimo manje.

Dizajner Eli Saab dokazuje da ovo maksi cveće nije samo za dnevnu ili casual-šik odeću, već su u trendu i svečani i večernji izgledi.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.