· · Komentari: 1
MODNI HITOVI

Za trendi đir po gradu! Ovo su NAJPOPULARNIJI modeli obuće za proleće/leto 2021. godine (FOTO)

Sezona golih članaka počinje, te nemate još mnogo vremena za razmišljanje.

1619460030_moda.JPG

Pravila nema, a sandale i otkrivena stopala postaju modni hit već na 20 stepeni celzijusa - da, čak iako i dalje nosite duge rukave.

Koji je vaš omiljeni model?

1. Mokasine

Mokasine su ponovo na tronu zahvaljujući svojoj bezvremenoj privlačnosti i lakovanom sjaju koji ne zahteva održavanje.

2. Meduza sandale

Bezbrižno sećanje na detinjstvo oživelo je meduza sandale koje umesto za igru, sada nosimo za odlazak na posao ili duge trač partije po kraju.

 

3. Klompe

Klompe prestaju da se kriju u svoja četiri zida i postaju zvezda ulične mode. Neverovatna inovativost, uklopivost i pre svega potpuno novi luk daju vašem izgledu, složićete se zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

4. Zgužvane baletanke

Baletanke stižu u nikad nežnijem ''zgužvanom'' izdanju, a uklopive su uz svaku vrstu odeće i daju eleganciju šta god da obučete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NNENNA (@nnennaechem)

Japanke

Uparite ih sa efektnim pantalonama ili lepršavom haljinom, i krenite u svoj kežual đir po gradu. Osim što ćete izgledati potpuno u trendu, osećaćete rasterećujuću udobnost. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh Dale (@monikh)

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.