Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

3 stvari koje GOMILATE u domu, a zapravo su smeće

Svi mi gomilamo ove stvari po ćoškovima i nikako da ih se rešimo.

1634945531_Depositphotos_346686874_S.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Čist i uredan dom će vas, za početak, razveseliti kad uđete u njega, a sa druge strane rešićete se negativne energije koja bi vam mogla pokvariti užitak ako bacite ove viškove koje svi imamo u svom domu.

Pročitajte još: Treneri savetuju kako da izračunate koliko VODE treba da popijete posle TRENINGA

Ovo su predmeti koji su nagomilani u svakom domu, priznate to sebi. Niti vam koriste i imaju svrhu u domu, a besporebno prave lom i zauzimaju prostor koji možete svakako bolje iskoristiti.

Prazne flaše

Staklene i plastične flaše treba reciklirati, a ako nemate mesta u ormarićima, možda su za to delimično krive i flaše sa pićima. Odmah pripremite one prazne, na drugima proverite rok trajanja, a ona pića koja su pri kraju i mislite da vam ne trebaju ispraznite i odnesite sve u kontejnere za prikupljanje reciklažnog otpada.

Pročitajte još: Otkrijte NAJMOĆNIJU osobinu koju posedujete: Da li ste prvo uočili TIGRA ili DRVEĆE?

Plastične kese

Plastične kese itekako su loše za okolinu jer im treba dug niz godina da bi se razgradile. Odbačene vrećice opasnost su i za životinje, a malo ko ih reciklira. Možda ste i vi među onima koji su sakupili bespotrebnu kolekciju. Rešite ih se i ubuduće radije koristite platnene ili papirne. Platnene su dugoročno odlična opcija jer se mogu prati i dovoljno ih je imati nekoliko komada.

Žičane vešalice

Ako ste nosili odeću na hemijsko čišćenje, dobili ste je i lepu i čistu garderobu na žičanoj vešalici koja je verovatno od tada u ormaru - zauzima mesto. To su priručne vešalice i dugoročno nisu dobre za vešanje ojeće pa je bolje da ih odmah bacite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas