· · Komentari: 0
TRIK

Deterdžent za suđe i OVI sastojci koje imate u kuhinji ČISTE KADU bolje od industrijskih sredstava (VIDEO)

Kada će vam blistati uz pomoć ovih namirnica.

1627069503_bathtub-1078865_1920.jpg
Foto: Piksabej

Umesto da kupujete industrijska sredstva za čišćenje kade, predlažemo vam da očistite kadu na malo drugačiji način.

Prednost je što sve sastojke koji će vam biti potrebni imate u kuhinji, a nećete morati da udišete isparenja puna štetnih hemikalija koje sadrže industrijska sredstva za čišćenje kupatila.

Pročitajte još: TRIK sa interneta posle kojeg će vam tiganji biti kao NOVI: Ovo je NAJJEDNOSTAVNIJI način da SKINETE TVRDOKORNU PRLJAVŠTINU (VIDEO)

Naime, jedna korisnica popularne društvene mreže "Tik Tok" podelila je na svom nalogu video u kojem je objasnila na koji način čisti kadu, a rezultati su oduševili njene pratioce.

Sve što vam je potrebno je alkoholno sirće, soda bikarbona, deterdžent za pranje suđa i magična krpa.

Čišćenje kade u tri koraka

Za početak natopite magičnu krpu sirćetom, pa je omotajte oko slavine, i ostavite da odstoji nekoliko minuta.

Za to vreme sipajte sodu bikarbonu u odvod, i prelijte je sirćetom. Potom prospite sodu bikarbonu i tečnost za suđe po ostatku kade, i sunđerom oribajte kadu.

Na kraju isperite kadu i slavinu mlakom vodom, i rezultati će vas oduševiti.

@carolina.mccauley

How to deep clean your bathtub 🛀🍃 ##cleaningtips ##cleaning101 ##cleaninghacks ##cleantok ##nightin

♬ Sunday - HNNY

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.